11/08/2009

Vznik

Začátek děje se odehrává jednoho sychravého dne na Pronterském naměstí. Sedim si tak smutně po rozpadu Immortal heroes a v návalu aktivity se rozhodnu založit vlastní guildu.
Jenže..kde vzít spoluzakladatele? Jednoduše přeci! Vypíšu si inzerát a budu sedět na naměstí dokud nedosáhnu úspěchu "Nuda v Brně". Naštěstí jsem tak dlouho čekat nemusela. Připojila se ke mne moje sestra (Ryuo), Zlobor, Kachničkaaa, Triumf king (ale s jinou postavou) a bohužel si další nepamatuji...Omlouvám se. :-)
Úkoly na stvoření guildy se dařilo vyplnit téměř na první pokus, prostě nádhera. Ale ne vše je tak růžové jak se zdá. Jeden človíček se odpojil a nebylo možné si vyzvednout konečnou listinu. Proto jsem požadala GM Kocu o pomoc a hle, guilda Emerwen Fanya je na světě! :-D

Původní sestava nevydržela moc dlouho. Dobrovolný odchod či neaktivita způsobyli své.
Postupně si do guildy našli cestu "staří Immortalové"-Yuichi, Blue Sky, Kathleen,... A noví stařičinové jako Gippik, Martini, Tery se stali rychle pravoplatnými členy "rodiny".

Rosteme každým dnem mezi poslední přírůstky patří neochvějný spamer Spiderko, bohu Sloužící Uličnice, Darth Tyranus, Darth Rat, Paty...

Přeji nám jenom samý úspěch :-D
Lastt

Žádné komentáře:

Okomentovat